Agroep 13-04-07

Datum : zondag 7 april, om 9u30
Begeleiding : Carine

Beste,

Zondag 7 april gaat de meditatie door in Begijnhof 30 te Brugge van 9u30 tot 12 uur – inkom 1,5 euro.

De citaten komen uit het laatste interview met Douwe Tiemersma in het tijdschrift Inzicht nr. 1 jaargang 15  (februari 2013).

1.

Keer terug vanuit je gerichtheid op de dingen buiten je, naar je lichamelijke sfeer. Dit is lichamelijk zelf-zijn. Ga daar maar naar binnen toe, zodat je duidelijke kan krijgen wat zelf-zijn nu eigenlijk is. Waar wordt daarin een grens ervaren ? Je moet je dus nooit meer vastpinnen op de vorm van het fysieke lichaam.

2.

Wat ik het belangrijkst vind is dat je op een gegeven ogenblik zo duidelijke het belang van de advaita-waarheid gaat zien in haar meest radicale vorm, dat dat alles voor je wordt.  Het gaat alle aspecten van je leven bepalen. Het gaat hier dus om een voortdurende meditatie op het hoogste.

3.

Keer terug tot de bron van alles, het oorspronkelijke, het onuitsprekelijke.

Vriendelijke groeten,
Carine Vandekerckhove

Print Friendly, PDF & Email